Det ska vi fira!

EKHO Göteborg 40 år

EKHO 40 år insta.PNG

Vad?

EKHO Göteborg firar sitt 40-årsjubileum, och vi bjuder in till en storslagen fest för både gamla och nya EKHO-medlemmar! Vi bjuder på en ordentlig middag och underhållning för alla EKHO Göteborgs medlemmar. Är du inte medlem idag blir du det enkelt genom att betala in medlemsavgiften. Du anmäler dig till festen genom att fylla i detta formulär, och så snart du skickat in din anmälan ber vi att du betalar in festavgiften (40 kr).

Anmälningsformuläret har nu stängts. Betala festavgiften (40 kr) genom Swish nr 1234948782 eller Plusgiro nr 52 55 68-2. Märk betalningen med ditt namn och ”jubileum”.

 

Självklart vill vi göra denna kväll så rolig och minnesvärd som någonsin är möjligt! Vill du bidra med ett tal, en dans, ett spex eller något annat, ange detta i anmälan eller kontakta goteborg@ekho.se! Under festen kommer vi att såväl blicka bakåt som framåt. Men mest av allt vill vi få umgås och fira tillsammans efter en lång tids pandemi.

För att alla festdeltagare oavsett ålder ska känna sig trygga är denna fest alkoholfri. Frågor? Kontakta goteborg@ekho.se eller ring expeditionen på tel 031-137565.

Varmt välkommen!
Styrelsen och anställda i EKHO Göteborg

När och var?

Festen äger rum på lokal "Berg 211", Artillerigatan 40, Göteborg, Lördag 23 oktober 2021.

Närmaste hållplats med kollektivtrafik är Bellevue.

Festen startar kl 18:00 och beräknas vara slut ca kl 23.

Suddig Dance Floor

Lördagen
23
oktober