top of page
Kristna regnbågsrörelsen - Riksförbundet EKHO

Niclas Öjebrandt besöker podden Hela mig
I det här avsnittet får vi möta Niclas Öjebrandt som gärna pratar om hur kyrkan kan bli ett gott hem för alla människor. Niclas är teolog, har arbetat som pastor och är en ledare med stort förtroende i delar av den kristna världen. Han har särskilt fokuserat sitt engagemang kring hbtq frågan och har använt sin teologiska kunskap för att ge konkreta verktyg och frågor som kan utveckla kyrkans sätt att förstå och möta det här ämnet.


Det här är ett sådant där samtal som jag hade behövt och önskat ta del av under min uppväxt, men även under åren jag var som mest engagerad som ledare i frikyrkan. Jag hoppas därför att det ska landa väl även hos dig som lyssnar och att det ger dig mer tankar och frågor att arbeta vidare med!Niclas Öjebrandt driver sidan: https://ettgotthem.se och håller även studiecirklar i ämnet så kolla in hemsidan för att fördjupa dig mer i ämnet!


Hela mig - en existentiell podcast drivs av Josefin Lennartsson och är en produktion av Hopp & Livskonst www.hoppochlivskonst.se

Comments


bottom of page