top of page

 - Samtalsgrupp för män 

 ARON  

ARON - Samtalsgrupp för män

 

ARON är EKHO Göteborgs samtalsgrupp för dig som identifierar dig som man, kristen och hbtq! Vi samtalar om livet och delar varandras erfarenheter.

Samtalsgruppen har ett antal träffar per termin:

   

GRUPPEN GÖR EN PAUS HÖSTEN 2018. HÖR AV DIG OM DU SKULLE ÖNSKA ATT DEN STARTAR VÅREN 2019

ÄR DU INTRESSERAD? TVEKA INTE ATT TA KONTAKT ENLIGT NEDAN REDAN NU!

Alla träffarna hålls kl 18:30-20:00 i Guldhedskyrkan. Som deltagare är det bra om du kan närvara vid de flesta datumen så vi får en bra grupprocess tillsammans! I slutet av terminen kommer vi tillsammans ta beslut om vi ska genomföra en ny termin av träffar och i vilken form dessa ska vara.

Du behöver anmäla ditt intresse till pierre.sund@svenskakyrkan.se innan den första träffen. Vi fikar under träffarna, så meddela gärna om du har några allergier. Är du under 20 år hänvisar vi dig till Rutofikon, gruppen för unga vuxna. Träffarna är kostnadsfria, du bidrar med din tid och ditt lyssnande öra.

Vi som leder träffarna är Pierre Sund, präst i Guldhedskyrkan, och Henrik Fransson, pastor i Equmeniakyrkan. Hör av dig om du har några frågor eller funderingar!

 
Vanliga frågor:
Jag är kille och hbtq, men känner att jag lämnat kyrkan bakom mig, är detta något för mig då?
 - Självklart! Om du känner att du behöver prata om hbtq och kristen tro med andra som har liknande erfarenheter är detta platsen för dig!
 
Måste jag vara medlem i EKHO?
 - Nej, det behöver du inte, men bli gärna det ändå! Tillsammans kan vi skapa en inkluderande kyrka.
 
Är träffen även för mig som transperson?
 - ARON riktar sig till dig som på något sätt identifierar dig som kille eller man, dvs både cis- och transmän är välkomna. Har du funderingar kring detta så är du välkommen att höra av dig. EKHO har även annan verksamhet för alla såsom gudstjänster och föreläsningar, enskilt samtalsstöd och Rutofikon, gruppen för unga vuxna. 

bottom of page