top of page

  UNG?  KRISTEN?  HBTQ?  

Här hittar du information om  sommar-läger för unga  2022 

För 22a året arrangerar EKHO läger för dig som på något sätt identifierar dig som kristen och hbtq+ och är ung vuxen, 15-30 år!

På EKHOs läger för unga vuxna finns möjlighet och öppenhet att dela tankar kring identitet, sexualitet och tro utan att behöva dölja vem en är, vad en känner och vad en tror på.

Vi som deltar i lägret kommer från olika kyrkor och samfund, i spridda åldrar och med olika erfarenheter och identiteter. Det brukar vara en fin upplevelse att få möta andra som förstår hur det är att leva som hbtq+ -person i kyrkan.

DATUM & PLATS

18-21 augusti strax utanför Göteborg

 

ANMÄLAN

När du anmält dig får du ett välkomstmail med mer info om plats och annat praktiskt! Anmäl dig genom att följa länken och fyll i formuläret.

https://forms.gle/KSFMWgyu8XcWQi9B6

Informationen stannar såklart hos oss ledare och du kan inte läsa någon annans uppgifter!

Betala inte lägeravgiften förrän 1 augusti.
Kostnaden för lägret är 400 kr och betalas till plusgiro 52 55 68-2 innan lägret, märk inbetalningen ”Läger” och ditt namn.

Sista anmälningsdag: 1 augusti. Därefter kan du anmäla dig och stå på reservlista. Efter 1 augusti kan vi inte garantera att vi kan fixa specialkost eller anpassa efter funktionsvariation.

Din anmälan är bindande och antalet platser är begränsade! Därför är det också viktigt att du meddelar i god tid om du får förhinder. För gruppens skull vill vi att du har möjlighet att vara med hela lägret. Vi kommer att lägga in luft i schemat och det kommer finnas möjlighet att vila.

 

FRÅGOR

Om du har frågor eller funderingar hör gärna av dig till ungdom@ekho.se

Om det är något särskilt du behöver för att kunna delta vill vi att du meddelar detta i din anmälan och gärna anmäler dig i god tid, för att vi ska kunna göra lägerschemat så inkluderande som möjligt!

EKHO UNGA

EKHO Unga är EKHOs träffar för dig som är mellan 15-30 år och på något sätt identifierar dig som kristen hbtq-person. Vi träffas några gånger per termin, fikar och pratar om livet! Ibland har vi olika teman såsom pyssel eller inbjuden gäst. Här kan du dela erfarenheter med andra som vet hur det kan vara att leva som hbtq-person i kyrkan, prata om tro, identitet, hbtq eller om den perfekta konsistensen på kladdkaka!

QueerQvällar för HBTQ-personer

I vår har vi träffar i Sjömanskyrkan, Amerikagatan 2, en trappa ner. Queerqvällarna är ett samarrangemang med Carl Johans församling, Svenska Kyrkan.

EKHO Unga träffar annonseras också här på hemsidan och på Facebook.

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss via mejl: ungdom@ekho.se

IMG_0022.JPG

 

Välkommen!

Blomma i hår
bottom of page