top of page
Kristna regnbågsrörelsen - Riksförbundet EKHO
ungdomslager2024_eventbildnyavlang.png

Läger för unga vuxna

För dig som är ung, kristen och hbtqia+

Evenemanget på Facebook

  • Läger för unga vuxna - Facebookevenemang

För 24e året arrangerar EKHO läger för dig som på något sätt identifierar dig som kristen och hbtq+ och är ung vuxen, 15-30 år!


På EKHOs läger för unga vuxna finns möjlighet och öppenhet att dela tankar kring identitet, sexualitet och tro utan att behöva dölja vem en är, vad en känner och vad en tror på.

Vi som deltar i lägret kommer från olika kyrkor och samfund, i spridda åldrar och med olika erfarenheter och identiteter. Det brukar vara en fin upplevelse att få möta andra som förstår hur det är att leva som hbtq+ -person i kyrkan.

Arrangeras av EKHO Göteborg och Riksförbundet EKHO - Kristna regnbågsrörelsen.

DATUM & PLATS
25-28 juli i närheten av Stockholm (exakt plats meddelas endast till deltagare)

 

ANMÄLAN

Sker via detta anmälningsformuläret senast 20 juli

 

FRÅGOR
 

Om du har frågor eller funderingar hör gärna av dig till oliver@ekho.se

 

Om det är något särskilt du behöver för att kunna delta vill vi att du meddelar detta i din anmälan och gärna anmäler dig i god tid, för att vi ska kunna göra lägerschemat så inkluderande som möjligt!

VANLIGA FRÅGOR
Jag är hbtq+ -person men har lämnat kyrkan eller känner mig inte "kristen" längre, är jag välkommen ändå till lägret?
Ja! Om du känner att du behöver prata om hbtq+ och kristen tro med andra som har liknande erfarenheter är detta platsen för dig!

Jag är hetero och cis, men tycker att hbtq+ -sammanhang är bäst och brinner för hbtq+ -frågor i kyrkan! Får jag komma på lägret?
Nej, lägret är bara för den som själv identifierar sig som hbtq+ -person. Däremot är du varmt välkommen till EKHOs Framtidskonferens i höst och annan verksamhet som är öppen för alla.

Jag är 31 år, får jag komma på lägret?
Då är du välkommen till EKHOs Framtidskonferens i höst istället, samt andra konferenser och gudstjänster som anordnas av EKHO som är öppna för alla.

Måste en vara medlem i EKHO?
Nej, det måste en inte, men bli gärna det! Lägret finns tack vare EKHOs medlemmar. Tillsammans kan vi skapa en kärleksfull kyrka.

 

Tillsammans kan vi skapa en kärleksfull kyrka!

Blomma i håret
 EKHO Göteborg 

 

EKHO Göteborg har träffar för dig som är mellan 15-30 år och på något sätt identifierar dig som kristen hbtq-person. Vi träffas några gånger per termin, fikar och pratar om livet! Ibland har vi olika teman såsom pyssel eller inbjuden gäst. Här kan du dela erfarenheter med andra som vet hur det kan vara att leva som hbtq-person i kyrkan, prata om tro, identitet, hbtq eller om den perfekta konsistensen på kladdkaka!

Läs mer

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss via mejl: ungdom@ekho.se

bottom of page