top of page
Gemenskapsdagar Vänersborg
Gemenskapsdagar Vänersborg

tors 04 juli

|

Vänersborg

Gemenskapsdagar Vänersborg

Under gemenskapsdagarna är syftet att ses och umgås. Därför är programmet inte fullspäckat – just för att det skall finnas tid till gemenskap. Vi delar andakter, måltider, samtalar och gör saker tillsammans. Enkelt, mänskligt och kravlöst. Kom som du är och dela gemenskapen!

Tid och plats

04 juli 2024 12:00 – 07 juli 2024 15:00

Vänersborg

Om evenemanget

Välkommen att vara med på Gemenskapsdagar med Kristna Regnbågsrörelsen - Riksförbundet EKHO.

Under gemenskapsdagarna är syftet att ses och umgås. Därför är programmet inte fullspäckat – just för att det skall finnas tid till gemenskap. Vi delar andakter, måltider, samtalar och gör saker tillsammans. Enkelt, mänskligt och kravlöst. Kom som du är och dela gemenskapen!

När: 4-7 juli

Var: Utanför Vänersborg (det går att ta sig dit med kollektivtrafik+1km promenad)

Hur: Inkvartering i flerbäddsrum med vandrarhemsstandard. Gården är tillgänglighetsanpassad.

Anmäl dig via detta anmälningsformulär

Vad ingår

Under gemenskapsdagarna serveras frukost, lunch och middag samt fika. Väljer du att övernatta ingår sängplats. Sänglinne och handduk får du ta med själv.

Kostnad

Gemenskapsdagarna subventioneras av Riksförbundet EKHO där varje deltagare betalar en subventionerad deltagaravgift. Deltagare som är med alla gemenskapsdagar och övernattar betalar mellan 1050 – 1600 kr beroende på vald boendestandard (se nedan).

Betalning

Du betalar med Swish till: 123 550 33 39 eller till Riksförbundet EKHO plusgirokonto 461 24 67-3 Märk inbetalningen med ditt namn och koden ”GemD”

Anmälningsavgift 300 kronor betalar du till senast 21 maj. Resterande belopp senast den 12 juni. Anmälan är bindande.

Det finns begränsat antal platser. Om platserna är slut kan du boka eget boende i Vänersborg eller Trollhättan. För att delta skall du vara medlem i EKHO.

När du anmält dig får du ett välkomstmail med mer info om plats och annat praktiskt!

Du är välkommen höra av dig till oliver@ekho.se med frågor och funderingar, eller om du inte har råd att betala avgiften.

Hoppas att vi ses!

Evenemanget på Facebook

Anmälningsformulär

Dela detta evenemang

bottom of page